Citaat van Johan

Over Wiljan Vloet: ''Ik kan hem net als Andries Jonker niet serieus nemen. Als hij begon te praten kreeg hij van die grote ogen en dacht je dat het nooit zou eindigen''

Een voorstelling in de schouwburg met Johan Derksen in de hoofdrol? Bezoekers die daarvoor een kaart gekocht hadden in het Klein Theater Dinxperlo op 1 november, worden teleurgesteld. Johan komt beslist niet, laat hij zelf weten.

Op de website van het Klein Theater Dinxperlo staat sinds kort te lezen dat de komst van Johan Derksen, bekend als voetbalcommentator bij RTL 'om persoonlijke redenen' niet doorgaat.

Afspraak
De afspraak is gemaakt met Cor Henzen van speakersonline.nl . "We gaan kijken of er een nieuwe afspraak in het voorjaar gemaakt kan worden", zegt die.

Maar daar denkt Johan Derksen heel anders over. "Cor Henzen heeft dat op eigen initiatief geregeld. Ik heb daar helemaal geen zin in, ik ben geen conferencier die in een theater gaat staan. Met alle respect voor Dinxperlo, maar ik doe dat helemaal niet."

Goede doel
"Dat ik het ooit een keer in Veendam in het theater heb gestaan, wil niet zeggen dat ik het vaker ga doen. Ik treed via Henzen een keer of 3 keer per jaar op voor het goede doel, daar blijft het wat mij betreft bij."

 

Bron: de Gelderlander

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5192

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

684841
VandaagVandaag102
GisterenGisteren103
Deze weekDeze week205
Deze maandDeze maand1892
TotaalTotaal684841
Joomla templates by Joomlashine