Citaat van Johan

Over Voetbal Insite:'Ik zit al 10 jaar in dit programma en denk steeds: Waar gaat dit over?'

Volgens oud-KNVB-bestuurder Paul Verweel zijn Marokkaanse of Turkse spelers betrokken bij een derde van alle amateurvoetbalwedstrijden die stilgelegd moeten worden. De ex-vicevoorzitter jeugd en hoogleraar Bestuur en Organisatie reageert hiermee op voetbalanalist/rassenhater Johan Derksen. Deze stelde dat "een teveel aan Marokkaanse leden voetbalclubs om zeep helpt", aldus de Telegraaf. Dat neemt overigens niet weg dat 70 procent van de kapot gerelde potjes voetbal door de autochtone Medelander wordt veroorzaakt.

's Lands voetbalbond zegt zich niet in de cijfers te herkennen, daar etniciteit niet wordt geregistreerd bij een incidentmelding. Omroepvereniging PowNed ging reeds eerder op onderzoek naar wat politici van de xenofootball-analist vonden.

Bron: Powned

 

Reacties   

#2 Makboul 17-04-2016 10:46
Ik ben een Marokkaans man van 68 jaar,ik kijk bijna alle uitzending van Johan Derkse;ik wind hem een tof analiste,
ook altijd bij de les,zeer scherp,zijn constateerin over de Marokkaan is te recht,Marokkaan moeten iets mee doen,en niet in aanval gaan,wat ze altijd doen.Er moet afgolopen met
de term, DISCRIMINATIE,, Dus ik ben Derkse.
Citeer
#1 Cornelisse J.L. 15-04-2016 15:14
ik ben geen fan van Derksen maar ben het voor 90% met hem eens. ik ben zelf inmiddels een oude l.. van 84 maar heb tot mijn 58ste gevoetbald en niet bij de veteranen en heb het allemaal zien gebeuren met ook andere niet Nederlanders hartstikke lange tenen en geen discipline. als een scheidsrechter tegen ons floot was er geen reactie maar bij deze mensen was het gelijk schreeuwen dat ze werden gediscrimineerd . en inderdaad zijn Nederlandse Marokkanen vaak hele goede technische spelers en dat krijgen ze dan vaak te horen en gaan dan een verkeerd gedrag vertonen en dat komt ook omdat ze in ons land niet gelijk gecorrigeerd worden en thuis worden ze door moeders al als kleine prinsjes behandeld. Ron Jans een geweldige man stelt dat bijv. te veel Zweden ook niet goed is maar die hebben wel meer onze instelling. vr.gr. J.Cornelisse
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Aantal leden

4546

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

601197
VandaagVandaag56
GisterenGisteren153
Deze weekDeze week209
Deze maandDeze maand3771
TotaalTotaal601197
Joomla templates by Joomlashine