Citaat van Johan

Over mental coaches in het betaald voetbal: 'Die mentale hersenspoeling van trainers en hulptrainers, nou, daar ben ik niet zo enthousiast over.'

Altijd al gedroomd van een carrière als die van Johan Derksen? Dan kun je binnenkort aan de slag. RTL heeft plannen voor een nieuw televisieprogramma: Op zoek naar de Nieuwe Johan Derksen.

 "Een soort talentenjacht, waarbij mensen die ambitie hebben om mij op te volgen, zich kunnen opgeven", bevestigt Derksen aan het Algemeen Dagblad. Kandidaten kunnen afvallen en een vakkundige jury wijst uiteindelijk een winnaar aan. "Iets als The Voice maar dan voor voetbalanalytici."

Het idee komt uit de koker van Wilfred Genee, die het programma gaat presenteren en ook deels gaat produceren. Derksen zelf ziet voor zichzelf geen rol weggelegd en zit ook niet in de jury. "Onze directeur Marco Louwerens zit daar wel in", weet hij.

Voetbal Inside
Zondagavond bleek al dat de kans groot is dat Derksen tóch nog drie jaar doorgaat als tafelgast bij Voetbal Inside. Aanvankelijk kondigde hij aan dat dit zijn laatste seizoen zou zijn bij het programma, maar RTL7 heeft Derksen, Genee en René van der Grijp een aanbieding gedaan voor drie extra seizoenen.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Aantal leden

5007

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

627294
VandaagVandaag91
GisterenGisteren105
Deze weekDeze week279
Deze maandDeze maand1595
TotaalTotaal627294
Joomla templates by Joomlashine