Citaat van Johan

Over Ruud Gullit, die gaat scouten voor AC Milan: 'Realiseert Ruud zich dat hij niet alleen gaat scouten in de P.C. Hooftstraat maar ook bij kleine clubjes?'

Johan Derksen wist niet wat hij hoorde toen John de Mol hem vertelde wat hij en zijn collega’s van Voetbal Inside gaan verdienen bij Veronica. Dat geeft de voetbalanalist toe in weekblad Privé.
Eigenlijk had Derksen aan zijn vrouw beloofd om na deze zomer met pensioen te gaan. “Maar toen kwam Wilfred, onze zakelijk leider, met een aanbieding van John de Mol. Plotseling zat ik ’s avonds om twaalf uur, na de uitzending, in een heel leeg Talpa-pand met John“, legt hij uit.

Derksen viel in dat lege Talpa-pand bijna van zijn stoel. “Hij noemde een bedrag waarvan ik me alleen maar afvroeg: Heb ik dat goed verstaan? Maar ik zat met een probleem: John wilde ons met z’n drieën. Als een van ons het niet zou doen, ging de hele deal niet door.

Hij voelde ‘een soort morele verplichting naar René ‘. “Maar vooral naar Wilfred, want hij krijgt een heel pakket andere programma’s erbij Die nacht sloten de mannen een deal met John de Mol. En toen moest hij het nog aan zijn vrouw vertellen. Hoe hebben ze het gevierd? “Met een vreselijke ruzie, want ik had het niet met mijn vrouw overlegdMijn vrouw was daar helemaal niet blij mee.

Zij zei tegen me: ‘Ik dacht dat we eindelijk leuke dingen zouden gaan doen. Zij zegt: ‘We hebben een huis zonder hypotheek en twee auto’s. Moeten we dan vijf auto’s?>

Reacties   

#1 Henk 30-01-2019 18:28
beste Johan gefeliciteerd met je 70e verjaardag,ik hoop nog een hele tijd van je te mogen genieten .gr. Henk

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5606

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

766000
VandaagVandaag140
GisterenGisteren156
Deze weekDeze week140
Deze maandDeze maand4647
TotaalTotaal766000
Joomla templates by Joomlashine