Johan Derksen, die dinsdagnacht gewond raakte nadat hij thuis van de trap is gevallen, mag vrijdag weer naar huis. Dat laat de Veronica Inside-analist donderdag weten aan de website van het voetbalprogramma.
"Ik ben wel geschrokken, maar kan mij er niets meer van herinneren", vertelt Derksen, bij wie werd vastgesteld dat hij een gebroken arm, hersenschudding en diverse breuken in zijn gezicht heeft opgelopen.
Marieke, de dochter van de zeventigjarige analist, vertelt donderdag dat Derksen "als een malle" herstelt. "Het gaat goed met Johan hoor! De schrik is weg."

Derksen moet de komende tijd rust nemen en zal de komende afleveringen niet te zien zijn in het televisieprogramma Veronica Inside. Het is de eerste keer in achttien jaar dat de analist een uitzending van het voetbalprogramma mist.
Komende vrijdag wordt Derksen vervangen door Jan Boskamp, die al geregeld aanschuift in het programma. Aanstaande maandag vervangt Hans Kraay jr. de analist.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6096

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

822849
VandaagVandaag117
GisterenGisteren128
Deze weekDeze week117
Deze maandDeze maand3295
TotaalTotaal822849
Joomla templates by Joomlashine