Citaat van Johan

Over Voetbal Insite: Johan was nogal teleurgesteld over een grappig bedoeld filmpje waarin op humoristische wijze werd getracht hoe een scheidsrechter zou kunnen terugkomen op een eerder genomen beslissing. Aan het eind van de uitzending vroeg hij aan Wilfred Genee of er volgende week wellicht een jongleur kon worden ingehuurd.

Hoewel Merel Westrik en Olcay Gulsen openstaan voor een bezoekje van de drie Voetbal Inside-heren aan het programma Ladies Night, lijkt Johan Derksen daar niet voor te porren. Dat liet voetbalde deskundige weten op Radio Veronica. ,,Een confrontatie? Daar zie ik niet zoveel in."

Derksen is van mening dat deelname van het VI trio alleen Ladies Night ten goede zou komen. ,,Er kijkt geen hond naar hun programma. Ik vind die vrouwen helemaal niet ongezellig, maar waarom zouden we met ze zitten? Zij mogen zeggen wat ze willen en wij ook."

Toen presentator Wilfred Genee hem vroeg de dames te typeren antwoordde Derksen grappend: ,,Niet als domoren. Als kutwijven."

Merel en Olcay smeedden de eerste plannen voor een uitzending met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in de radio-uitzending van Veronica Inside. Olcay noemde het VI-trio in de uitzending van Ladies Night 'drie fucking irritante, lelijke leeghoofden, eikels gewoon'.

Merel Westrik zag de komst van het trio wel voor zich. ,,Wij hebben een hele grote studio, dan zetten wij twee stoelen naast elkaar en dan gaan wij de boel leiden”, stelde ze voor. ,,We hebben zulk goed licht, dan zien jullie er ook tien jaar jonger uit. Kunnen jullie volgende week woensdag?” Olcay vond dit ook een goed idee: ,,Ik denk dat als we tegenover jullie zitten, dat het echt wel spannende televisie kan opleveren.”

Reacties   

#1 albert Feenstra 29-06-2020 16:45
Hallo Johan,
Je bent één van de weinigen die zich niet door censuur laat ringeloren door de media en de politiek etc. Van de ophef laatste uitzending voetbal inside kwamen veel overdreven reacties. Johan mocht het helemaal spaak lopen ga verder met de muziek. Al 3 geweldige concerten bezocht. Je energie naar de muziek geeft hopelijk minder gezeik. Voor mij mag je Minister President worden. Weten we tenminste waar we aan toe zijn.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5708

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

786887
VandaagVandaag53
GisterenGisteren116
Deze weekDeze week748
Deze maandDeze maand748
TotaalTotaal786887
Joomla templates by Joomlashine