Citaat van Johan

Over de kwaliteit van de spitsen van PSV: 'Er is toch niet n verdediging in Nederland die een avond voor de wedstrijd geen oog dicht doet omdat ze tegen Lazovic en Koevermans moeten spelen?'

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar maken. Dat heeft Talpa vrijdag bekendgemaakt.

 

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen.

 

De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn

John de Mol laat in een reactie weten: „Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.

Reacties   
#1 Frans de Greef 06-10-2020 13:17
Heb echt genoten van Johan Derksen in zijn eerste optreden na de zomerpauze in VI van 2 oktober jongsleden. Wat is die man scherp! Zijn vurig pleidooi … en college ten gunste van de vrijheid van meningsuiting en tegen de alom toenemende hypocrisie te lande, vond ik fenomenaal! Een topadvocaat kan er een puntje aan zuigen. Hoewel … daar doe ik Johan mee te kort want Johan staat bijna altijd aan de goede kant van de zaak en de meeste topadvocaten altijd aan de verkeerde van de casus.
Wat zou ik graag een potje met die man tennissen! Hij moet een goede backhand hebben en daar hou ik van. Bovendien is het, denk ik, de enige manier om bij Johan te kunnen scoren want met praten redt je dat niet.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6048

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

818678
VandaagVandaag33
GisterenGisteren121
Deze weekDeze week541
Deze maandDeze maand3391
TotaalTotaal818678
Joomla templates by Joomlashine