Citaat van Johan

Over Heerenveen-NAC: de spelers van Heerenveen moeten meer steekpassjes geven omdat de verdedigers Zwaanswijk en Penders (van NAC) de draaicirkel van een vrachtwagen hebben.

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar maken. Dat heeft Talpa vrijdag bekendgemaakt.

 

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen.

 

De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn

John de Mol laat in een reactie weten: „Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5606

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

765994
VandaagVandaag134
GisterenGisteren156
Deze weekDeze week134
Deze maandDeze maand4641
TotaalTotaal765994
Joomla templates by Joomlashine