Citaat van Johan

Over van Basten en zijn staf bij het Nederlands elftal:

Met het boek 'DERKSEN' verschijnt op 31 mei een biografisch portret van Johan Derksen. Het is een relaas over een man die als voetballer jaren deel uitmaakte van het betaalde voetbal en daarna onder meer als hoofdredacteur van Voetbal International aan de zijlijn stond.

De auteurs Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman schetsen, zo meldt de aankondiging van het door uitgeverij Inside uit te geven boek, 'een indringend portret van een man die bekend werd door zijn controversiële uitspraken op televisie, maar die buiten het zicht van de camera's ook heel veel andere kanten heeft. Of, zoals hij in dit spraakmakende boek zelf zegt: ik heb alleen op tv een grote bek'.

In het boek schrijft Van Egmond reportages, onder meer over plekken uit Derksens jeugd en tumult in de studio bij Veronica Inside. Scheulderman interviewde Derksen een jaar lang met grote regelmaat.

Bron: veronicainside.nl

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6048

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

818666
VandaagVandaag21
GisterenGisteren121
Deze weekDeze week529
Deze maandDeze maand3379
TotaalTotaal818666
Joomla templates by Joomlashine