Citaat van Johan

Over van Basten en zijn staf bij het Nederlands elftal:

Johan Derksen staat erom bekend overal wel een mening over te hebben en deze ook schaamteloos uit te spreken. Maar er is één ding waar hij voor wil waken: „Ik wil geen klagende man worden.”

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn momenteel dagelijks te zien met De Oranjezomer en weten daar - ondanks dat ze geen uitzendrechten van de kwalificatiewedstrijden voor het EK hebben - weer behoorlijk wat kijkers mee te trekken. „Een kijkcijferkanon”, noemt het Derksen het programma dan ook in gesprek met Shownieuws. „De afscheidstournee van Johan Derksen is in volle gang, dus mensen kijk nog een keer, want binnenkort is hij er niet meer!”, haakt daar op in.
 

Dat de heren ook nu weer populair zijn, betekent echter niet dat Derksen spijt heeft van zijn eerdere uitspraak te stoppen als zijn contract afloopt. „Ik wil niet bij die klagende heren horen die ik op tv zie en die zeggen dat ze in een zwart gat vallen en nog zoveel ideeën hebben. Jack (van Gelder, red.), Mart (Smeets, red.), Kees (Jansma, red.), weetjewel. Ik wil dat gewoon zelf bepalen.”

Toch lijkt Johan nog een slag om de arm te houden. „De actie 'alleen voor een miljoen, gaat Johan niet met pensioen' is al bezig. Daar zijn al mensen mee bezig”, vertelt Wilfred. „Ja, ik ben met een natte vinger te lijmen”, lacht Derksen.

Op de eerder ontstane ophef over dat Derksen de vrouwelijke NOS-analisten Suse van Kleef en Mandy van den Berg schoffeerde en stelde dat deze vrouwen vroeger ’de Libelle lazen en gingen breien’, reageert hij ook kort. „Ze zijn totaal niet gevoelig voor satire. Wat wij doen is satire, dat druipt van ons af!”

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6048

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

818664
VandaagVandaag19
GisterenGisteren121
Deze weekDeze week527
Deze maandDeze maand3377
TotaalTotaal818664
Joomla templates by Joomlashine