Zo'n 20 jaar geleden hadden we het ludieke idee opgepakt om een fanclub voor deze man op te richten. We vonden dat hij wel een fanclub verdiend had. Gezien de massale belangstelling voor de site, blijkt dat dit idee landelijk gedragen wordt.

Op de site kunt u een interview lezen met onze held. Voor een uitzending van Voetbal Insite mochten we hem interviewen. De gehele tekst ervan is (zonder censuur) terug te vinden op deze site.

Johan Derksen is niet onder de indruk van de strenge woorden van demissionair minister van Justitie Ferd Grapperhaus over de bedreigingen aan het adres van Feyenoord-bestuurder Mark Koevermans.

Derksen vindt dat er te weinig gebeurt. "Onze clowneske minister van Justitie komt met een uitgestreken hoofd in beeld, zegt dat de rechtsstaat wankelt, dat hij dat niet pikt en dat hij keihard gaat ingrijpen."

Voor de bühne

"Dan denk ik, joh zit niet te lullen. Peter R. de Vries en Derk Wiersum worden geliquideerd, er wordt een directeur bedreigd. En dan komt 'ie weer in beeld, draait 'ie zich om, waggelt 'ie weg en dan gaat hij over tot de orde van de dag. Hij doet het alleen voor de bühne", aldus de voetbalanalist.


Bron: Hart van Nederland

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6165

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

827750
VandaagVandaag34
GisterenGisteren129
Deze weekDeze week740
Deze maandDeze maand3991
TotaalTotaal827750
Joomla templates by Joomlashine