Zo'n 20 jaar geleden hadden we het ludieke idee opgepakt om een fanclub voor deze man op te richten. We vonden dat hij wel een fanclub verdiend had. Gezien de massale belangstelling voor de site, blijkt dat dit idee landelijk gedragen wordt.

Op de site kunt u een interview lezen met onze held. Voor een uitzending van Voetbal Insite mochten we hem interviewen. De gehele tekst ervan is (zonder censuur) terug te vinden op deze site.

Johan was enkele jaren terug serieus in beeld om aan de slag te gaan als algemeen directeur bij Go Ahead Eagles. Dat meldt hijzelf in een interview met de Stentor. De analist van Veronica Inside moest in 2018 de keuze maken tussen televisie en een baan bij zijn oude club.

 
 

Go Ahead was namelijk de eerste professionele club waar Johan furore maakte in de jaren '60. De club uit Deventer zocht in 2018 naar een nieuwe directeur en kwam zodoende uit bij Johan, die na zijn voetbalcarrière naam maakte in de voetbaljournalistiek. 'Ik vind het een interessante man, met inhoud en veel verstand van voetbal', zegt Hans de Vroome (destijds interim-directeur).

De besnorde analist vertelt tegenover de Stentor dat de baan hem inderdaad werd aangeboden. 'Ja, eerlijk gezegd was ik wel verrast door het telefoontje. Maar na een nachtje slapen was ik er eigenlijk al uit. Het was niks voor mij. Ik zeg alles in interviews. Dat geeft alleen maar onrust. Bovendien, als je bij een club eindverantwoordelijk bent, kun je op tv geen opiniërende verhalen meer afsteken', is Johan duidelijk over zijn baan als analist bij VI.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6165

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

827748
VandaagVandaag32
GisterenGisteren129
Deze weekDeze week738
Deze maandDeze maand3989
TotaalTotaal827748
Joomla templates by Joomlashine