Citaat van Johan

Johan over Ball (PSV) die blunderde in bekerfinale tegen Ajax: wat een 1e klas druiloor! Als daar een Engelse verdediger had gestaan, hadden alle enkelbanden in het rond gevlogen!

Johan Derksen had een tijdje geleden Paul Baaijens te gast. Hij is de schrijver van het boek "Matchdays".
Er is overleg geweest of de uitgeverij van VI dit boek zou kunnen gaan uitgeven, maar uiteindelijk heeft Paul voor een andere uitgever gekozen.
Johan was echter zeer gecharmeerd van het boek. Vandaar dat we jullie deze leestip van Johan niet willen onthouden.

In het voetbalseizoen 2013 – 2014 vertrok Paul Baaijens, auteur van het boek Matchdays, naar Londen. 
In een periode van 35 dagen bezocht hij wedstrijden van alle dertien Londense voetbalclubs die gedurende dit seizoen actief waren in de Engelse professionele voetbalcompetities. In zijn boek Matchdays neemt hij de lezer mee in zijn bijzondere voetbalreis langs de Londense velden.

Matchdays staat vol prachtige verhalen over voetbal in Londen. Over bier en oorlog bij Leyton Orient, de cocaïne en commercie bij Chelsea, de misère van Millwall, de prehistorische support bij Fulham, de fanzines van Queens Park Rangers, de pubs en de prachtige Caroline bij Brentford, de Joden van Tottenham Hotspur die naar Auschwitz gewenst worden, de cats and dogs bij Crystal Palace, de toegangsprijzen bij Arsenal, de liefde voor Charlton Athletic, het met uitsterven bedreigde West Ham United, de Crazy Gang en salarissen bij AFC Wimbledon tot de amateuristische grafstemming bij Dagenham & Redbridge.

Het boek is te bestellen via http://www.matchdaysboek.nl/

Reacties   

#1 Maarten 10-06-2014 15:43
Ja, ik heb dit boek ook al gelezen. Zeker een aanrader. Heel wat anders dan al die biografieën.
Kado-tip voor vaderdag?

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5373

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

701630
VandaagVandaag63
GisterenGisteren100
Deze weekDeze week398
Deze maandDeze maand3239
TotaalTotaal701630
Joomla templates by Joomlashine