Citaat van Johan

Over het rookverbod op tv:"Toen ik hier binnenkwam jaren geleden, toen vroeg de regisseur wil je roken voor stamtafelsfeer, en als ik nu binnen kom word ik gestalkt door een brandweerman"

De ruzie tussen René van der Gijp en Johan Derksen was afgelopen zomer op zijn zachtst gezegd spraakmakend. De twee kopmannen van het RTL-programma Voetbal International uitten gedurende het WK hun onvrede over elkaar. Van der Gijp heeft spijt van zijn acties.


"Ik heb het achter me gelaten. En Johan volgens mij ook. We kunnen ook weer prima met elkaar functioneren. Maar ik vind het nog steeds wel zonde dat het gebeurd is. Zonde en totaal onnodig", zegt Van der Gijp in de nieuwste editie van het tijdschrift Voetbal International.


De humoristische analist weerspreekt berichten dat de ruzie tussen hem en Derksen gespeeld was. "Er was altijd de vraag: is het echt of niet? Is het gespeeld of zijn die gasten werkelijk zo? Zoiets kun je beter in het midden laten. Dan blijven mensen kijken. Johan verbrak dat een beetje door precies op te schrijven hoe hij erover dacht. Maar nu we in het nieuwe seizoen er weer bij zitten alsof er niets is gebeurd, hebben we de verdenking op ons geladen dat die ruzie in het Kurhaus gespeeld was. Mensen kunnen zich niet voorstellen dat je elkaar eerst uitmaakt voor rotte vis en een paar weken later weer gezellig aan tafel schuift. En toch is het zo."

Van der Gijp opende tijdens het WK de aanval op Derksen, door aan Trouw een vernietigend interview te geven. "Ja, dat is onhandig van mij geweest. Ik ben ook geschrokken van de gevolgen. Het enige dat ik eigenlijk heb willen zeggen is dat het misschien tijd was voor een frisse wind door het programma. Als ik had geweten dat het zo uit de hand zou lopen, had ik alles moeten doen om dat stukje voor publicatie te wijzigen. Johan en ik hadden niet zo met elkaar moeten omgaan. We hebben er niemand een plezier mee gedaan."

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5373

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

701633
VandaagVandaag66
GisterenGisteren100
Deze weekDeze week401
Deze maandDeze maand3242
TotaalTotaal701633
Joomla templates by Joomlashine