Citaat van Johan

Over mental coaches in het betaald voetbal: 'Die mentale hersenspoeling van trainers en hulptrainers, nou, daar ben ik niet zo enthousiast over.'

 Bron: Algemeen Dagblad

 

Reacties   

#3 Jordy 26-09-2016 05:38
Gelukkig zijn er nog mensen zoals Johan Derksen op tv.

Heerlijk ook het filmpje van afgelopen week met het scheetje erin. Hahaha

En inderdaad bijna alles wat Johan doet is van hoog niveau en met passie. Ook op muziek gebied. Heerlijk.

Groetjes een vroege vogel uit het zonnige zuiden! alhoewel het nu nog donker is natuurlijk ;)
Citeer
#2 Willem 21-06-2014 00:10
Johan Derksen is de "Maarten van Rossum" in de sport- en de Blueswereld. Geen wonder dat hij de Televisierring overtuigend gewonnen heeft. Zijn programma's over muziek op TV en de Radioprogramma' s zijn ook nog eens van heel hoog niveau, bovendien ook als poscast te beluisteren. Dit is helemaal geweldig.
Het meest bewonderenswaar dig vind ik dat Johan als een van de weinigen kan relativeren over de Nederlandse ambities voor Olympische- en Wereldkampioens chappen hier te organiseren. De financiële risico's zijn volgens Johan heel groot. Dat bewustzijn bewijst dat Johan Derksen als insider in de sportwereld nog steeds met beide benen op de grond staat. Het interview in het blad van Maarten van Rossem liet ook al zien dat Johan Derksen geen popie Jopie is maar een man met een goed stel hersens.
Citeer
#1 rn crama 03-12-2013 21:29
Waar is die look-a-like van de DSB-Bank ?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Aantal leden

4960

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!
Joomla templates by Joomlashine