Citaat van Johan

na Oranje-overwinning op TjechiŽ:We hoeven toch niet allemaal in polonaise achter Bassie aan? (Bassie = v. Basten)

 Bron: Algemeen Dagblad

 

Reacties   

#4 Koos Hoets 02-10-2017 16:36
Sprekend! Boeken die man! Waar kan ik hem aanvragen? Ik heb een verjaardag van mijn 92-jarige schoonmoeder en daar is deze look-a-like van harte welkom! Ze heeft wel wat spaarcentjes en is een grote fan van Johan, dus betaling is geen probleem. En ze heeft toch niet in de gaten als er een look-a-like is.
#3 Jordy 26-09-2016 05:38
Gelukkig zijn er nog mensen zoals Johan Derksen op tv.

Heerlijk ook het filmpje van afgelopen week met het scheetje erin. Hahaha

En inderdaad bijna alles wat Johan doet is van hoog niveau en met passie. Ook op muziek gebied. Heerlijk.

Groetjes een vroege vogel uit het zonnige zuiden! alhoewel het nu nog donker is natuurlijk ;)
#2 Willem 21-06-2014 00:10
Johan Derksen is de "Maarten van Rossum" in de sport- en de Blueswereld. Geen wonder dat hij de Televisierring overtuigend gewonnen heeft. Zijn programma's over muziek op TV en de Radioprogramma' s zijn ook nog eens van heel hoog niveau, bovendien ook als poscast te beluisteren. Dit is helemaal geweldig.
Het meest bewonderenswaar dig vind ik dat Johan als een van de weinigen kan relativeren over de Nederlandse ambities voor Olympische- en Wereldkampioens chappen hier te organiseren. De financi√ęle risico's zijn volgens Johan heel groot. Dat bewustzijn bewijst dat Johan Derksen als insider in de sportwereld nog steeds met beide benen op de grond staat. Het interview in het blad van Maarten van Rossem liet ook al zien dat Johan Derksen geen popie Jopie is maar een man met een goed stel hersens.
#1 rn crama 03-12-2013 21:29
Waar is die look-a-like van de DSB-Bank ?

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5631

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!
Joomla templates by Joomlashine