Citaat van Johan

Kort na aantreden John Jaakke als voorzitter bij Ajax. Hij was zo trots als een hond met 7 lullen, dat ' ie aan n tafel met Johan Cruijff mocht zitten!

Zo'n 20 jaar geleden hadden we het ludieke idee opgepakt om een fanclub voor deze man op te richten. We vonden dat hij wel een fanclub verdiend had. Gezien de massale belangstelling voor de site, blijkt dat dit idee landelijk gedragen wordt.

Op de site kunt u een interview lezen met onze held. Voor een uitzending van Voetbal Insite mochten we hem interviewen. De gehele tekst ervan is (zonder censuur) terug te vinden op deze site.
Ook kunt u een bericht achterlaten in het gastenboek.

Heb je Johan in het nieuws gezien? Heeft hij weer een gezellige uitspraak gedaan? Laat van je horen!

Denk je dat je een betere TOTO kunt invullen dan Johan? Dat kunnen we ons voorstellen! Registreer dan snel bij Unibet of bij 888sport en laat zien dat je er meer verstand van hebt dan Johan zelf.

Reacties   

#267 Jaap Kodde 03-10-2020 21:19
Johan,
je was weer geweldig op dreef vrijdag 2 oktober, mijn vrouw en ik zijn na de commotie deze zomer vaste kijkers geworden van VI.
Haal je nog altijd sigaren in Kampen , ik stapte daar enkele jaren geleden de kapperswinkel uit, en kreeg van jou een opmerking dat mijn weinige haardos netjes geknipt was, toen nog een klein stukje met je opgelopen richt in de stadsgehoorzaal waar je die avond op moest treden.
je maakt van je hart geen moordkuil , in één woord super

groeten,
Jaap Kodde
#266 robert 03-10-2020 20:56
Beste Johan,
U optreden van afgelopen vrijdag(2-10-20 20) was volkomen terecht. Dit citaat kunt U wellicht een keer gebruiken, wellicht kent U het al:

Hendrik Mattheus van Randwijk:
Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

Nogmaals hulde, ga vooral door en blijf bovenal gezond
#265 wim verdoold 12-09-2020 11:47
Weten jullie hoe je een uitzending kan bijwonen van Veronica Insite
#264 johnnybnotsogood 01-08-2020 12:10
johan je bent een gigant,dat jejezelf vaak wegcijfert voor anderen weten we,dat dat ook belangeloos is weten we ook,maar dat je je er over heen zet om weer met met die ijdele judas aan tafel te zetten,om jou grote fanschare te plezieren,getui gt wel van heel veel en hele grote kloten. er weer als een malle tegen aan snor,je bent een vd weinige met een vrij woord en geest,ik ben geen pubertje maar een dikke 50iger die je ongelofelijk bewonderd....ki jk uit naar september
cheeeeeeeeeeers
#263 Johan Jaspers 07-07-2020 10:36
Johan heb altijd van je genoten jammer dat jullie zijn gestopt,maar ga lekker van je muziek genieten je hebt je best gedaan je bent ereen van de oude stempel zo iemand word maar om de zoveel tijd geboren,het ga je goed grtjes van Johan Jaspers St Willebrord.
#262 Marijn 29-06-2020 09:34
Hoi Johan, ikheb grote waardering voor de wijze waarop jij je staande houdt in de volledig doorgeslagen discussie over jouw akwasi-opmerkin g. Als akwasi zulke ernstig provocerende opmerkingen mag maken, waar je trouwens niemand over hoort dank zij de hypocriete houding van de meeste Nederlandse media, dan mag jij gerust zo'n rake pmerking over hem maken. En de actie can Genee jegens jou vind ik van het allerlaagste nivo. Johan, hou je taai en laat je niet kisten.
#261 e slagt 26-06-2020 22:33
Ik (75)kijk altijd en sta 100% achter Johan. Ook zijn show heb ik gezien in Meppel. Ook het boekje met achtergrondinfo rmatie en cd's gekocht bij zijn blues show.Het is steeds zeldzamer dat mensen zoals Johan eerlijk zeggen wat ze denken. Na die belachelijke vertoning van Akwasi moet hij nog door het stof ook. We beginnen een laf landje te worden
vol meelopers en meel-in-de-mond-praters.
Ik zal als Drent(Meppel)en Grollo kenner(Eva Kingma)en sporter(judo/fi etsen/de vamberg ligt vlakbij) het programma erg missen..Maar zoals op de grafsteen van Hannie Schaft staat: het is beter staande te sterven dan knielende te leven!! Succes met jullie club jongens en meiden en ik hoop toch dat we in het najaar nog iets te zien krijgen.Voor Wilfred Genee kun je best een ander inzetten. Een ex voetballer wellicht?Hartel ijke groet Ed Slagt .
#260 Jeff 23-06-2020 17:14
Beste Johan,
Ik had al niet zo'n hoge pet op van die Genee, maar tijdens de uitzending heb ik me vreselijk zitten ergeren, wat een verschrikkelijk maten naaier is dit. Stop er mee met dit programma en ga lekker verder met music dan zien we mekaar nog eens met een sigaartje. Laat die zogenaamde mening loze vrienden daar maar lekker zitten wat een lafbekken. Vriend trek het je niet aan, in deze maatschappij zijn alleen nog geniepige jankers zonder mening. gr
#259 P Haijema 22-06-2020 22:29
22-06-1920.... Wat een uitzending van vi. Helaas word Johan aangevallen door Nederlandse kleurlingen ( ik pas wel op) en gaat zo een hetze verder.voor de duidelijkheid ik heb een donkere vriendin die het wel met mij en Johan eens is , zwarte Piet is een traditie geen belediging..... ok er is vroeger door Nederlandse (overheden) mensen gehandeld op heel veel verkeerde manieren... accepteer!!!!
Nederland is door deze discussies voor mij ( oprechte fries) geen leuk land om in te leven....
Wat zou ik graag die witte in Suriname of Marokko zijn( maar ik geloof niet dat ik als witte Pieter mij aangesproken zou voelen).
Johan heel veel succes , maar dit verhaal mag je van mij gebruiken...mij n steun heb je!!!;
#258 bert van der tuuk 21-05-2020 12:59
Hallo heer freddy van zeggeren,
lees net Uw berichtje over Laurens Jones en Boneyard Dog
idd Lonely road schitterdend nr. Zie mijn bericht direct onder Uw bericht
Kunt U mij verder helpen ev met Bluesnrs zoals ik gevraagd heb aan dhr Derksen
Zou het zeer op prijs stellen ben ook 67 jaar en al hele leven bluesliefhebber uit Assen
vriendelijk dank alvast
tuukje@home.nl
#257 freddy van zeggeren 02-05-2020 13:30
zojuist rare video gezien op de telegraaf waarin beweerd wordt dat laurence jones een nieuw veelbelovend talent is en eventuele opvolger danny vera maar ik volg laurence jones al bijna 10 jaar vanaf eerste cd en hij heeft ook de british blues award reeds binnen gehaald
ben zelf al sinds mijn twaalfde [ben nu 66] bluesliefhebber dus deze info valt mij zwaar tegen beste johan
luister eens naar lonely road van boneyard dog,niet tegeloven zo mooi,is ook op de begravenis van mijn vrouw gedraaid en iedereen was onder de indruk
#256 bert van der tuuk 07-12-2019 15:10
Hallo Johan,
Bij deze heb ik een vraag aan U. Als trouwe bezoeker van het Blues gebeuren in Grollo (woon in Assen) heb ik een vraag. Het is misschien een rare vraag maar ook realiteit. Ik wil nl tijdens mijn crematie blues muziek laten horen. Er zijn wel hele lijsten van Aulamuziek maar van het genre blues is er niks bij. Heb wel al 2 nrs die ik wil laten horen I 'll Play the Blues for you Melvin Taylor en Have I told you lately that Van Morrison. En nu begrijpt U wel mijn vraag. Kunt U mij enkele titels en uitvoerenden aangeven waar ik ev nog meer uit kan kiezen. Uit Uw grote collectie cd s zult U denk ik ongetwijfeld wel enkele titels weten. Hahahaha wat ik aan zal trekken kijken ze dan maar, maar dit wil ik van te voren zelf bedenken. Voor Uw moeite zeg ik U bij voorbaat vriendelijk dank alvast.
Bert van der Tuuk Assen
#255 nel 26-11-2019 17:18
Beste Johan
Wij, mijn man en ik, komen graag op de speciale avonden.
Nu heb ik 2 tickets besteld voor as donderdag 28 november in de Nieuwe Luxor te Rotterdam. Deze heb ik al op 14 mei besteld.
Prijs per kaartje was voor mij 54 euro, dus bij elkaar 108 euro.
Nu kreeg ik deze week de e-tickets en daar staat dan dat de prijs per kaartje 25,50 is.
dit alles is gedaan per TopTicket. ik ben zelf niet naar die site gegaan, ik heb op uw naam gezocht en daar naar een geschikte datum gezocht en tenslotte door mij onbedoeld uit gekomen bij de toptickets.site.
ik vind het schandalig dat de prijs per kaartje meer dan verdubbeld is.
ik vraag mij nu af of U weet wat voor een praktijken er eigenlijk over uw rug gebeuren.
voor mij is helaas mijn avond al zwaar verpest en ik weet niet of ik nog ga..
dan maar een vorlgende keer afwachten.
ik vind het heel jammer want we genieten altijd op die avonden.
met vriendelijk groet
Nel Proost
#254 Redmar 22-11-2019 01:07
Johan,

Dit moet je even horen..


https://youtu.be/1R8AFv2WB1Y

Gr, Redmar
#253 de Hofdichter 07-11-2019 11:21
Geachte J. Derksen,


Had gister geen e-mailtje verstuurd. Wilde vandaag weer één sturen bij deze een reactie. Misschien kende je hem al, stuur hem je toch: venapoetica.com . Even naar beneden scrollen. Het is een oude.


Vanuit het Hoge Noorden,


Michael
#252 Wendy Waltman 29-07-2019 11:57
beste Johan,

Ik wil nog even reageren op het festival in Grolloo.
alles was perfect georganiseerd, maar er was gezegd dat er genoeg zitruimte was voor iedereen.

Maar tot ons ongenoegen werden alle tafels ingenomen door groepen mensen, die daarna niet meer weg gingen en niemand ander ergens fatsoenlijk wat kon eten, behalve op de grond.

Misschien kan daar eens op gecontroleerd worden, dit vond ik tot het asociale toe, dat beschaafde mensen dit doen.

met vriendelijke groet
Wendy Waltman
#251 Hans Heetebrij 26-06-2019 21:28
Geachte heer Derksen,
Blues is waarschijnlijk de grootste drijfveer van dit bericht. Ook ik ben bluesfan en ook van C&B. Dat je Herman Brood
noemt als een niet zo erg begenadigd pianist wil ik tegenspreken, luisterende naar de prachtige pianosolo op Somebody will know someday..Dat je nu in Grolloo bent gaan wonen vind ik een grote ode. Maar er is meer dan Blues. Heel veel jaren geleden had mij broer een vrie d die mij alles heeft uitgelegd over Jazzrock. Luister je dat wel eens ? Probeer Romantic Warrior van Return to Forever maar eens en laat dit diep tot je doordringen.
Ik woon in Tiel en hoorde in het verleden dat je hier ook wel eens was om platen te zoeken. Ik hoop dat je een reactie stuurt.
Hans Heetebrij, Tiel
#250 Han de Visser 27-04-2019 11:24
Beste Johan,sinds kort ken ik de Amerikaanse band Jarit and the Mill.mijn vraag is,heb jij daar wel is van gehoord en zo ja zou jij daar is bij radio Rijnmond waar ik altijd naar luister zaterdag ochtend eens iets van willen draaien.b.v.b
BrokenBird.

groeten
Han de Visser

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5631

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!
Joomla templates by Joomlashine