Zo'n 20 jaar geleden hadden we het ludieke idee opgepakt om een fanclub voor deze man op te richten. We vonden dat hij wel een fanclub verdiend had. Gezien de massale belangstelling voor de site, blijkt dat dit idee landelijk gedragen wordt.

Op de site kunt u een interview lezen met onze held. Voor een uitzending van Voetbal Insite mochten we hem interviewen. De gehele tekst ervan is (zonder censuur) terug te vinden op deze site.

Johan Derksen en Wilfred Genee laten zich uit over hun collega Jack van Gelder.

Na de slechte reclame-spotjes voor de Nederlandse Energie Maatschappij heeft Johan Derksen een nieuw debacle aan zijn leven toegevoegd. Samen met Wilfred Genee heeft hij een voetballied opgenomen. Deze 'hit' zal voor het EK uitkomen en het Nederlands Elftal ondersteunen op weg naar de titel."Voordat heel Nederland weer gaat roepen dat ik m'n zakken vul: de opbrengst gaat naar een goed doel", aldus Derksen. "Daar hoeft niemand zich dus zorgen over te maken. Bij die reclame heb ik inderdaad heel ordinair ontzettend m'n zakken gevuld, maar hierbij sta ik al mijn geld af. Daar hoeven die columnisten van de Volkskrant en het NRC dit keer dus geen columnpje over te schrijven."

"Wilfred en ik nemen het totaal niet serieus", gaat Derksen verder. "Wij vinden helemaal niet dat we kunnen zingen, maar we vinden wel dat als wij tijdens het EK dagelijks in de lucht zijn met VI Oranje, dat het dan erg handig is als we een paar van die meezingers achter de hand hebben zodat het publiek lekker mee kan galmen om in de stemming te komen. Dus we vonden het wel passen bij het format van dat programma."

En ook de 2e reclame van de Nederlandse Energie Maatschappij met Johan Derksen in de hoofdrol is op de buis. 
Bekijk hem hier!

"Ik zeg, DOEN!" aldus Johan Derksen.

Johan heeft jarenlang Wilfred Genee verweten dat hij puur om het geld naar Talpa ging. Zelf is Johan echter niet vies van een mooie vroege kerstbonus.
Hij heeft meegewerkt aan een reeks reclamespotjes voor de Nederlandse Energie Maatschappij. De eerste in deze reeks is hierboven te bewonderen.

Johan over de terugkeer van Hans Kraaij bij Voetbal International:

"Hij heeft een beetje een platte act opgevoerd en wij willen wel dat de mensen aan tafel zichzelf zijn", aldus Derksen.

"Ik kan me voorstellen dat SBS niet zo blij is dat ze 'm dat (een terugkeer aan tafel bij Voetbal International, red.) weer toegestaan hebben. Het was geen visitekaartje, hè? Hij wilde sneller zijn dan Genee, grappiger dan Van der Gijp en cynischer dan ik. Dat lukt je niet en dan gaat-ie zichzelf overschreeuwen. Dan komt het niet geloofwaardig over. Hij heeft een beetje een platte act opgevoerd en wij willen wel dat de mensen aan tafel zichzelf zijn. Voorlopig ben ik blij dat-ie drie weken niet komt."

 In de uitzending van 31 januari 2010 werd er bij het tv-programma 'Voetbal International' stil gestaan de verjaardag van Johan Derksen. Mede daarom werd er een compilatie uitgezonden van Johan door de jaren heen. Geniet van zijn prachtige kleding, zijn mooie uitspraken en zijn vele gezichten.

Johan Derksen is te zien in een nieuwe reclamespot van KPN.
Hij is maar even in beeld, heeft geen tekst, maar wordt wel goed geparodieerd door enkele schilders.
Genieten maar!

De opnames van de talkshow Jensen! met als gast Johan Derksen zijn pittig verlopen. Dat schrijft Robert Jensen in zijn column in Spits.
De uitzending van komende donderdag belooft volgens Jensen een spannende te worden. "Het is vanaf de eerste seconde vuurwerk. Ik krijg even te verwerken van meneer dat hij er liever niet was geweest, dat Jensen! niet zijn favoriete programma is en dat mijn publiek die avond bestaat uit doorgesnoven Breezersletjes", aldus de talkshowhost.

 

Jensen pakte Derksen gelijk terug. "Mijn reactie op zo'n moment is er een van stille euforie. Let the games begin! Ik gooi er in dat hij er weer smerig uitziet en dat het lijkt alsof zijn vrouw de etensresten in zijn snor bewaart."

 

De talkshowhost heeft lovende woorden voor het gezicht van Voetbal International. "Johan Derksen is wat mij betreft een van de leukste Nederlanders. Het is ook een van de meest geschifte Nederlanders. Hij is een van de grappigste en ook een van de meest verzuurde Nederlanders. Ik hoop dat hij blijft zoals hij is: een uniek mens. Daar zijn er veel te weinig van in ons land."

 

Klik hier om de uitzending terug te zien

 

Eergistermiddag kregen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van 3FM het aan de stok met Johan Derksen. Zij belden Johan live tijdens de uitzending en daar was 'de snor' niet van gediend.

Het is allemaal effectbejag, jullie moeten scoren met brutale programma's maken, dat mag van mij, alleen ik werk er alleen niet aan mee 

De 3FM-dj's verbaasden zich over het feit dat Johan Derksen ongegeneerd zijn eigen boek 'Helden & Hansworsten' aan het promoten was in het tv-programma Voetbal International. Derksen gaf het eerste exemplaar ongevraagd aan Wouter Bos, die als gast aanwezig was. Wouter Bos keek wat verbaasd, maar nam het boekje toch in ontvangst.

Coen wilde weten om wat voor boekje het eigenlijk ging en besloot Derksen op te bellen.  Johan was 'not amused' dat hij ongevraagd live in de uitzending zat. "Dat vind ik heel onbeschaafd, daar hou ik niet van. Ik wil helemaal niet ongevraagd op de radio." Derksen gooide de telefoon erop. 

De radio-dj's gaven niet op en belden een uur later weer 'om excuses aan te bieden voor hun onbeschaafde gedrag, alhoewel Derksen er zelf ook wel eentje van lust', aldus  Coen. Derksen was nog steeds niet blij met de twee heren. "Het is allemaal effectbejag, jullie moeten scoren met brutale programma's maken, dat mag van mij, alleen ik werk er niet aan mee."

Coen en Sander waren erg verbaasd, vooral omdat Derksen zelf ook bepaald niet bekend staat als 'beschaafd'. "Ik heb eigenlijk zin om hem in zijn sleutelbeen te bijten," besloot Sander. (AHA)

 

http://www.youtube.com/watch?v=pepPciqc3o4

 


Uiteindelijk is het nog enigszins goedgekomen. Luister bovenstaand fragment maar.

Het moest er wel weer een keer van komen: Wilfred Genee die 'slaande' ruzie krijgt tijdens de live-uitzending op RTL7 met Johan Derksen n.a.v .diens opmerking die zinspeelde op een vermeend overspel.
Toen Genee liet merken de zinspeling van Derksen niet te waarderen ontplofte Johan Derksen aan tafel met ongeveer de volgende tekst:

Nou moet je goed luisteren geweldige flapdrol dat je er bent,je vindt alles best als het over anderen gaat maar als het jezelf betreft dat loop je te janken want jij weet dat mijn eerste vrouw is overleden,van de 2de ben ik gescheiden en nu heb ik al jaren m'n 3de vrouw.............Jaja, de wereldberoemde Johan Derksen Bingo was de afgelopen tijd vaak onderwerp van gesprek bij VI Oranje. We zijn benieuwd of hij de hele kaart vol zal hebben voordat het WK is afgelopen.

Aantal leden

6271

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!
Joomla templates by Joomlashine