Citaat van Johan

Over Hans Kraaij Jr.: Een uitspraak van Johan uit Voetbal Insite. De aflevering met Dirk Scheringa, met Hans Kraay Jr. als extra tafelgast. Kraay begon te blaten over hoe hij in zijn Telstar-tijd het AZ van Scheringa had verslagen, en dat hij dat toen Scheringa flink ingewreven had. Totaal oninteressant, zoals alles wat uit Hans Kraay Jr.'s mond komt. Johan tegen Hans: "Hans, je bent een sieraad voor de voetballerij."
Vrijdagavond begint het nieuwe seizoen van Voetbal Inside, wat het laatste zou zijn voor Johan Derksen. Maar de voetbalanalyticus twijfelt of hij echt wel wil stoppen met de talkshow.
 

De goede band met Wilfred Genee en René van der Gijp is de reden dat de 68-jarige Derksen het moeilijk vindt om na dit seizoen er een punt achter te zetten. "Ik vind het lullig om die jongens in de steek te laten", zegt hij in het AD.

De tijd dat de drie niet door één deur konden is voorbij. "Er waren inderdaad periodes dat we elkaar haatten en buiten de uitzendingen elkaar doodzwegen. Het waren ego-ruzies. En misschien dat we daarom nu dichter naar elkaar zijn toegegroeid. Ook de dood van René's vriendin heeft veel met onze band gedaan. Het bekvechten is al een tijdlang over. De zenderbaas van RTL7 heeft in dat opzicht een ontzettend saai jaar achter de rug."

Derksen weet waarom VI bij het publiek heftige reacties oproept. "Nou, ik vind het heerlijk om me te ergeren aan Peter R. de Vries die maar niet van het scherm is weg te meppen. Ik denk dat genoeg mensen om die reden naar mij kijken." Voor het geval dat Derksen toch stopt met het programma, weet hij al een geschikte opvolger. "Wim Kieft zou prima op mijn plek kunnen. Jammer dat hij bij Ziggo Sport zit."

Bron: nu.nl

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

5771

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

795258
VandaagVandaag78
GisterenGisteren117
Deze weekDeze week772
Deze maandDeze maand1050
TotaalTotaal795258
Joomla templates by Joomlashine