Citaat van Johan

Over Seedorf: Hij heeft een staat van dienst, daar krijgt een paard de hik van.
Als Johan Derksen (69) bij zijn nieuwe werkgever Talpa begint, krijgt hij een chauffeur die hem voor iedere opname van zijn woonplaats Grolloo (Drenthe) naar Hilversum rijdt. Ook wil Derksen dat de chauffeur rookt, omdat hij zelf onderweg ook een aantal sigaren rookt.
 

Volgens het AD reed Johan Derksen tot nu toe zelf minimaal twee dagen per week 350 kilometer voor de opnames van Voetbal Inside. Vanaf het nieuwe seizoen zal dat programma van RTL naar Veronica verhuizen.

"Het heen en weer rijden ging me steeds meer tegenstaan", vertelt Derksen. "Het was een van mijn voorwaarden om over te stappen naar Talpa. Een chauffeur is niet ongebruikelijk in Hilversum, maar ik wilde dat nooit. Vond dat een beetje patserig. Maar als je elke keer zelf moet rijden, vaak ook 's avonds laat, dan heb je af en toe wel moeite om wakker te blijven."

Bron: nu.nl

Reacties   
#2 profile 02-11-2018 15:03
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

#1 erik roden€ 24-05-2018 11:15
ik heb 2 geweldige tips voor Grolloo Blues:

Erja Lyytinen
Samantha Fish

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6048

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Bezoekersteller

818670
VandaagVandaag25
GisterenGisteren121
Deze weekDeze week533
Deze maandDeze maand3383
TotaalTotaal818670
Joomla templates by Joomlashine