De opnames van de talkshow Jensen! met als gast Johan Derksen zijn pittig verlopen. Dat schrijft Robert Jensen in zijn column in Spits.
De uitzending van komende donderdag belooft volgens Jensen een spannende te worden. "Het is vanaf de eerste seconde vuurwerk. Ik krijg even te verwerken van meneer dat hij er liever niet was geweest, dat Jensen! niet zijn favoriete programma is en dat mijn publiek die avond bestaat uit doorgesnoven Breezersletjes", aldus de talkshowhost.

 

Jensen pakte Derksen gelijk terug. "Mijn reactie op zo'n moment is er een van stille euforie. Let the games begin! Ik gooi er in dat hij er weer smerig uitziet en dat het lijkt alsof zijn vrouw de etensresten in zijn snor bewaart."

 

De talkshowhost heeft lovende woorden voor het gezicht van Voetbal International. "Johan Derksen is wat mij betreft een van de leukste Nederlanders. Het is ook een van de meest geschifte Nederlanders. Hij is een van de grappigste en ook een van de meest verzuurde Nederlanders. Ik hoop dat hij blijft zoals hij is: een uniek mens. Daar zijn er veel te weinig van in ons land."

 

Klik hier om de uitzending terug te zien