Citaat van Johan

Over het niveau van de Nederlandse competitie:'Een Mickey Mouse league met heel veel spanning'

Eergistermiddag kregen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van 3FM het aan de stok met Johan Derksen. Zij belden Johan live tijdens de uitzending en daar was 'de snor' niet van gediend.

Het is allemaal effectbejag, jullie moeten scoren met brutale programma's maken, dat mag van mij, alleen ik werk er alleen niet aan mee 

De 3FM-dj's verbaasden zich over het feit dat Johan Derksen ongegeneerd zijn eigen boek 'Helden & Hansworsten' aan het promoten was in het tv-programma Voetbal International. Derksen gaf het eerste exemplaar ongevraagd aan Wouter Bos, die als gast aanwezig was. Wouter Bos keek wat verbaasd, maar nam het boekje toch in ontvangst.

Coen wilde weten om wat voor boekje het eigenlijk ging en besloot Derksen op te bellen.  Johan was 'not amused' dat hij ongevraagd live in de uitzending zat. "Dat vind ik heel onbeschaafd, daar hou ik niet van. Ik wil helemaal niet ongevraagd op de radio." Derksen gooide de telefoon erop. 

De radio-dj's gaven niet op en belden een uur later weer 'om excuses aan te bieden voor hun onbeschaafde gedrag, alhoewel Derksen er zelf ook wel eentje van lust', aldus  Coen. Derksen was nog steeds niet blij met de twee heren. "Het is allemaal effectbejag, jullie moeten scoren met brutale programma's maken, dat mag van mij, alleen ik werk er niet aan mee."

Coen en Sander waren erg verbaasd, vooral omdat Derksen zelf ook bepaald niet bekend staat als 'beschaafd'. "Ik heb eigenlijk zin om hem in zijn sleutelbeen te bijten," besloot Sander. (AHA)

 

http://www.youtube.com/watch?v=pepPciqc3o4

 


Uiteindelijk is het nog enigszins goedgekomen. Luister bovenstaand fragment maar.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6048

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!
Joomla templates by Joomlashine