Citaat van Johan

Over John Jaakke, "de baanzieke ijdeltuit van Ajax": "Hij zal er zo lang mogelijk blijven zitten zonder iets toe te voegen, maar als hij weggaat is hij zo trots als een hond met 7 staarten"

Na de slechte reclame-spotjes voor de Nederlandse Energie Maatschappij heeft Johan Derksen een nieuw debacle aan zijn leven toegevoegd. Samen met Wilfred Genee heeft hij een voetballied opgenomen. Deze 'hit' zal voor het EK uitkomen en het Nederlands Elftal ondersteunen op weg naar de titel."Voordat heel Nederland weer gaat roepen dat ik m'n zakken vul: de opbrengst gaat naar een goed doel", aldus Derksen. "Daar hoeft niemand zich dus zorgen over te maken. Bij die reclame heb ik inderdaad heel ordinair ontzettend m'n zakken gevuld, maar hierbij sta ik al mijn geld af. Daar hoeven die columnisten van de Volkskrant en het NRC dit keer dus geen columnpje over te schrijven."

"Wilfred en ik nemen het totaal niet serieus", gaat Derksen verder. "Wij vinden helemaal niet dat we kunnen zingen, maar we vinden wel dat als wij tijdens het EK dagelijks in de lucht zijn met VI Oranje, dat het dan erg handig is als we een paar van die meezingers achter de hand hebben zodat het publiek lekker mee kan galmen om in de stemming te komen. Dus we vonden het wel passen bij het format van dat programma."

Reacties   
#1 profile 02-11-2018 12:33
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Als u ingelogd bent, kunt u reageren

Aantal leden

6048

Johan Derksen bingoDe wereldberoemde bingo!

Met deze bingo maak je een uitzending met Johan Derksen nog leuker. Streep af als je een uitspraak van Johan hoort. Wie het eerst de kaart vol heeft, heeft gewonnen!
Joomla templates by Joomlashine